|
Post by vasiliy on Oct 16, 2018 16:48:44 GMT
hello , now that there are russian and french threads , i decided to make a turkish thread for turkish/azeri speaking users
en-you can write messages in Azeri and Turkish language here
az-burada Azərbaycan və türk dilində mesajlar yaza bilərsiniz
tr-Burada Azeri ve Türk dilinde mesaj yazabilirsiniz
|
|
|
Post by vasiliy on Oct 16, 2018 16:50:08 GMT
|
|
|
Post by Turkish modder C* on Oct 16, 2018 19:16:21 GMT
hello , now that there are russian and french threads , i decided to make a turkish thread for turkish/azeri speaking users en-you can write messages in Azeri and Turkish language here az-burada Azərbaycan və türk dilində mesajlar yaza bilərsiniz tr-Burada Azeri ve Türk dilinde mesaj yazabilirsiniz Do you know Turkish?
|
|
|
Post by vasiliy on Oct 17, 2018 11:24:17 GMT
hello , now that there are russian and french threads , i decided to make a turkish thread for turkish/azeri speaking users en-you can write messages in Azeri and Turkish language here az-burada Azərbaycan və türk dilində mesajlar yaza bilərsiniz tr-Burada Azeri ve Türk dilinde mesaj yazabilirsiniz Do you know Turkish? Yes , I know some Turkic languages (they're very similar) I know these: Turkish Azeri Crimean Tatar Uyghur Gagauz Kazakh Kyrgyz Uzbek Turkmen Kabardino-Balkar
|
|
|
Post by darthvapaus on Oct 17, 2018 14:55:51 GMT
Yes , I know some Turkic languages (they're very similar) I know these: Turkish Azeri Crimean Tatar Uyghur Gagauz Kazakh Kyrgyz Uzbek Turkmen Kabardino-Balkar Şaka yapıyor olmalısın. Müthiş bir şey bu, tebrikler !
|
|
|
Post by vasiliy on Oct 17, 2018 17:14:09 GMT
Yes , I know some Turkic languages (they're very similar) I know these: Turkish Azeri Crimean Tatar Uyghur Gagauz Kazakh Kyrgyz Uzbek Turkmen Kabardino-Balkar Şaka yapıyor olmalısın. Müthiş bir şey bu, tebrikler ! Şaka yapmıyorum, başka dilleri de konuşabiliyorum, Sırpça, Ukraynaca, Ermeni, Çeçen, Farsça, Tacik, Romence ve biraz Arapça konuşabiliyorum.
|
|
|
Post by Turkish modder C* on Oct 17, 2018 17:16:32 GMT
Şaka yapıyor olmalısın. Müthiş bir şey bu, tebrikler ! Şaka yapmıyorum, başka dilleri de konuşabiliyorum, Sırpça, Ukraynaca, Ermeni, Çeçen, Farsça, Tacik, Romence ve biraz Arapça konuşabiliyorum. Bunların hepsini nerde öğrendin?
|
|
|
Post by vasiliy on Oct 18, 2018 4:13:30 GMT
Şaka yapmıyorum, başka dilleri de konuşabiliyorum, Sırpça, Ukraynaca, Ermeni, Çeçen, Farsça, Tacik, Romence ve biraz Arapça konuşabiliyorum. Bunların hepsini nerde öğrendin? Babam dagistandan geliyor Ve onun ailesi bana Azeri ögrettiler
|
|