|
Post by cytryna123 on Sept 24, 2022 23:08:38 GMT
Mam pytanie czy ktoś wytłumaczy mi jak się robi mody od samego początków ponieważ nie wiem nawet w czym to robić i co w tej aplikacji do modow klikać a mam wiele świetnych pomysłów z góry dziękuję
|
|
|
Post by Gerd von Rundstedt on Sept 27, 2022 19:26:39 GMT
cytryna123, To byłoby niewłaściwe miejsce. Przejdź do tablicy „Modyfikacje gry” i powinny być znacznie bardziej pomocne. Co więcej, głównym językiem tej tablicy jest angielski, więc spróbuj używać go w przyszłości.
|
|
|
Post by Josip Broz Tito on Oct 17, 2022 12:58:54 GMT
cytryna123, To byłoby niewłaściwe miejsce. Przejdź do tablicy „Modyfikacje gry” i powinny być znacznie bardziej pomocne. Co więcej, głównym językiem tej tablicy jest angielski, więc spróbuj używać go w przyszłości. You know Polish? Or Google Translate?
|
|
|
Post by Gerd von Rundstedt on Oct 17, 2022 13:02:06 GMT
cytryna123 , To byłoby niewłaściwe miejsce. Przejdź do tablicy „Modyfikacje gry” i powinny być znacznie bardziej pomocne. Co więcej, głównym językiem tej tablicy jest angielski, więc spróbuj używać go w przyszłości. You know Polish? Or Google Translate? Google Translate. Same with Spanish and French. I can read and type a dash of German and Russian, and I can read Latin, but otherwise I am English through and through.
Content moderated by Nobunaga Oda for being potentially offensive.
|
|
|
Post by Josip Broz Tito on Oct 17, 2022 13:02:57 GMT
You know Polish? Or Google Translate? Google Translate. Same with Spanish and French. I can read and type a dash of German and Russian, and I can read Latin, but otherwise I am English through and through.
Content moderated by Nobunaga Oda for being potentially offensive.
I know Chinese, but that’s about it.
|
|